Wednesday, March 12, 2014

Sampai Hati Anwar Malukan Azizah - Gambar Bini Tonjol Bola Pun Dimasukkan Dalam Bahan Kempen PRK Kajang


Gambar Wan Azizah menonjol bola adalah sebahagian dari kempen PKR untuk PRK Kajang.

Rafizi Ramli dalam kenyataannya, memasukkan janji Stadium Kajang akan dijadikan venue untuk pasukan bola sepak yang menyertai Liga-M.

Nampak gayanya yang bakal menjadi mangsa ialah PKNS FC dan apa yang boleh ditafsirkan ia adalah sebahagian dari perancangan Rafizi untuk mengeruk duit PKNS.

Dengan kapasiti tempat duduk dan pagar stadium yang ternyata tidak melayakkannya sebagai venue Liga-M, maka perlulah kerja-kerja untuk naik taraf dilaksanakan.

Oleh itu, tanpa diragui MB Selangor Khalid Ibrahim akan diarahkan keluar belanja untuk tujuan tersebut.

Bakal peninglah kepala Khalid yang sebelum ini telah mengarah audit terhadap pengurusan PKNS FC yang beraksi dalam Liga-M, untuk memenuhi kehendak penyamun-penyamun PKR.

)

2 comments:

anti-LGBT said...

Daripada PR, lebih baiklah BN. Aku tak nak sokong parti yang ketua dia tu PELIWAT,pakar tebuk BONTOT jantan, betina , laki & perempuan. Aku tak nak pilih parti yang ketua tu satu spesis dengan umat Nabi Lut yang Allah SWT rejam sampai mampos kat dasar Laut Mati.

Admin UtaraNews said...

Tuan,mohon jasa baik dari pihak tuan untuk pautkan link http://www.utaranews.com di blog tuan..untuk makluman tuan,pihak kami telah pautkan link blog tuan di portal utaranews.com.terima kasih.