Sunday, March 10, 2013

Bekas Setiausaha Diplomasi Sulit (Antarabangsa) Anwar Ibrahim Mohon Perlindungan Polis


Bila bekas Setiausaha Diplomasi Sulit (Antarabangsa) Anwar Ibrahim memohon perlindungan polis,dengan mendakwa mendapat ancaman dari kumpulan tertentu, bermakna bahawa sahih beliau sendiri yang telah menulis surat kepada Presiden PAS seperti yang didedahkan oleh Raja Petra Kamarudin (RPK) di Malaysia Today. [Surat berkenaan boleh dilihat di SINI.]

Mohd Fareez Kamal Intidzam dalam keyataannya (selepas membuat laporan polis di IPD Dang Wangi) yang di petik dari Utusan, memberitahu,
"Saya percaya surat ini telah menimbulkan rasa kurang senang dan kemarahan kepada pihak tertentu terutamanya kepada penyokong parti dan Presiden sendiri. 
"Seperti yang saya nyatakan dalam surat itu juga, Puan Presiden sendiri iaitu Wan Azizah sangat cemburu dengan hubungan rapat antara saya dengan Penasihat PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim,"
Dengan kenyataan tersebut maka betullah telahan umum bahawa surat yang bertulisan tangan tersebut adalah bertujuan untuk membuktikan ketulenan surat berkenaan.

4 comments:

Anonymous said...

dulu hanggg kutuk polis kata zalimm...kata anjing umno....kata barua umno....

la ni nak mintak pelindungan polis.... pi raa buat repot ka unit anall pas...

boddo punya budakk.....

wanjijjah takott juboq anggg rabak sbb rapat dgn laki diaa...

tu ponn angg tak tauuu.....

aku nasihatkan polis jgn buang masa la nak jaga bdak kecikk ni.... angg sendiri bodoo....angg setell la sendiri masalah angg dgn wanjijahh...

Anonymous said...

setiausaha diplomasi sulit umur 24 tahun, join PKR umur 19 tahun wauuuu. you must be very brilient, speck english sure list habukk becoz you handle international matters maa. but the way i look at you just like an ordinary mat rempit maa. i dont see any intellectual except your anal maybe so delicious to anwar. hehehe

Anonymous said...

BRO...jangan sebut ANAL..
Nanti unit Anal pas terasa.

p/s: dia tulis surat kata kak jijah cemburu dia rapat ngan nuar..Jijah dah kawin ngan nuar lamaaaa dah...dia tahu mana satu yg.merbahaya !!

gen2felda

Anonymous said...

Wei Bhai... memang la azizah angin sial... sbb lu la Anwar dah tak pandang puki zizah. manalah zizah nak tahan dah lama x main bodoh..

Cubalah masa lu tonggeng kat Nuar tu ajak zizah skali, bila anuar balun lu, boleh la lu jilat puki zizah.. samarata samarasa barulah dia tak mengamuk.

Ini balik2 lu repot kat polis, lagi la pulak ijah pulak meroyan sbb dia nak kurangkan polis...

Semua bebal kecik2 x nak mampus dah besar menyusahkan aku...pantek..