Wednesday, March 13, 2013

Anugerahi Ilahi Terbaru Buat Wan Azizah


Rasanya Wan Azizah tidaklah menggunakan anugerah Ilahi keatas pengakuan yang dibuat oleh bapa Saiful Bukhari.

Namun, Keadilan Daily telah menggunakan istilah tersebut, sebagai merujuk kepada reaksi syukur Wan Azizah. (Rujuk petikan di bawah)


Sesungguhnya, sekali lagi ia bakal menjadi bahan tawa kerana sebelum ini Anwar telah pernah dianggap sebagai anugerah Ilahi oleh Wan Azizah.

9 comments:

Anonymous said...

Mukam sapa ni. Macam badut tak cukup akal je.

Anonymous said...

Udah ler Kak Wan, tak payah ler nak tutup2 segala rahsia. Semuanya udah di ketahui umum. Cakap ape2 pun dah tak berguna lagi. Sebab sedikit masa lagi peguam Annuar sendiri akan membongkar segala tipu muslihat Annuar dalam kes liwat ii ini.

Anonymous said...

Tahniah Azlan!!... dah beri salam ke Chandra Muzafar, Ezam, dan mursyidul Tibai ke belum?

usin said...

syukur? yg kena liwat anak si azlan la kak wan. aka gunanya azlan buat u-turn. untuk mencuci taik yg melekat pada kemaluan suami kak wan tu, sepatutnya orang yg kena liwat la yg u-turn, apa kena mengena dgn bapaknya. lubang jubur mana boleh wakil-wakil kak wan!!!

Tamingsari said...

Apa konspirasi Anwar?

Adakah Azlan diupah supaya tumpuan rakyat beralih dari isu Lahad Datu?

Anonymous said...

Ooi nenek tua bangka...Preseiden apakau ji..laki kau lebih kuasa dari kau..jawatan dia pu x wujud dalam perlembagaan parti anak beranak kau tu..yg pasti pkr akan bungkus dgn pas pis pus..dap dip duk..

Anonymous said...

Aku rasa azlan nak usha kak wan sebab pas ni abg kak wan nak holiday di sg bamboo lama.

Anonymous said...

tahi kau lah kak wan omega. orang mcm azlan tu kepala nye full of syit. itu bukan anugerah namanya, itu. bodoooh.

Unknown said...

Takbirla sekuat-kuat hati wahai wan azizah. Gelakla semahunya-mahunya sekarang sebab esuk engkau akan susah hati berpanjangan sebab Yuktes Vijay dah nak londeh semuanya. Lepas tu pula gambar anwar tutuh jantan dah tersebar. Jawabla cepat wan azizah!!