Thursday, December 13, 2012

Wanita PKR Yang Lebih Lasak Dari Eli Wong - Cakap Berbaur Seksis Gerenti Tak Kisah Punya!


Barangkali inilah wanita yang paling lasak dimilikki PKR.

Rasa-rasanya kalau cakap berbaur seksis pun, gerenti tak marah punya!

Tengok gelagat bakal memegang Menteri Hal Ehwal Dalam Negeri dalam kabinet angan-angan Pakatan Rakyat.

15 comments:

Anonymous said...

Aku hairan, apasal semua takut nak halau dia keluar dari situ. Lawyer ke apa jenis binatang pun dia ni, kalau berteriak macam orang gila, tak peduli apa isu, dia orang patut terajang keluar dari office tuh! Sebab dia lawyer dia ingat boleh cakap macam gangster? Hanya di Malaysia lawyer pembankang semua besar kepala.

Anonymous said...

Apa bukti paria-paria yang Latipah Koyak ni angkut adalah rakyat Malaysia?? Ada SIJIL LAHIR tak paria-paria tu?? Kalau ada, tentu sudah lama JPN akan proses permohonan mereka untuk dapatkan IC. Jika takde, ikut la proses yang sepatutnya untuk membuktikan mereka layak menjadi warganegara Malaysia, pergi mahkamah angkat sumpah, biar pegawai yang bertanggungjawab buat siasatan.

Jangan la jadi lawyer celaka yang macam tak paham proses undang-undang pulak.....

Anonymous said...

sial punya anjing pkr. ini kah budaya timur yang sopan santun? pegawai keraajaan itu hanya menjalankan tugasnya. bebal nak mampos si betina celaka tu.

besok kalau babi sial jadi menteri, tengok apa akan jadi. mau dia maki orang suka hati mak bapak dia... org mcm ni patut jadi warganegara china.. baru depa tau langit tinggi ke rendah..

Anonymous said...

Mangkok sekorneh cerminan sikap puak Pakatan...kalo dah LAUYA depa pon biadap dan kurang ajar tahap sial, pemimpin dan penganut apalagi...

Ho ho ho...kalo nak ngr kite hancur dgn undang2 rimba bawaan puak pakatan haramJADAH ini , undi la mrk...

Anonymous said...

Kerajaan kita ni terlalu berlembut dgn org2 kurang ajar mcm ni.. kalau negara luar dah lama kena terajang tergolek dog org2 mcm ni.. tu yg semua pijak kepala semua undang2 negara ni boleh langgar.. Tu yg pembangkang menyemak ni berani buat semua ni..

org mcm ni ke nak jadi pemimpin? puihh!!!! ni semua ajaran songsang Anuar Al Juburi semua org dah jadi kurang ajar xde budi bahasa lagi dah..

Kalau dibiarkan memerintah negara kita maka hancur musnah tonggang langgang negara ni dibuatnya.. mcm negara koboi..

Anonymous said...

Pegawai kerajaan dan bangsa lain suka baca blog pro pakatan sebab BN ni lembik sangat, tu yg baut kita benci dgn BN, jawap jawap jawab itu aja keja meka, BN masih syok sendiri, Rakyat tak mau dgr kebaikan yg di buat iu da tanggung jwp kerajaan..Blog Pro BN pun lesu ahsyik blog yg sama, yg lain lesu...

Anonymous said...

Kurang hajar. Coach ragbi pun pernah dimakinya. tapi dia kena maki baliklah. adakah orang semacam ini yang kita hendak beri kuasa? I dont think so.

NutCrakcer said...

Patut di tampar bagi bisu je si betina sekor nih. Hari ni dia dok melalak pasal pendatang India tak dapat kerakyatan, esok dia bawa ramai2 pendatang Myanmar, lepas tu pendatang Indon, lepas tu pendatang Kemboja, Laos dan sebagainya. Perggggh..... lagi mau layan ka.

Anonymous said...

Perempon ni ada dua mulut sebab tu dia banyak bercakap ....sumbat aje satu bulut bawahnya senyap lah dia.Hee Hee Hee.....

Anonymous said...

belum jd menteri dh mcm nie...kalo jd menteri mau nye kementerian die pegang die wat mcm syarikat bapak die...serius kalo die jd pemimpin kerajaan (menteri atau jawatan dlm kerajaan) tentu penjawat2 awam boikot pompuan nie...

wasim46 said...

dasar keturunan paria tak blh dibg muko

Anonymous said...

FUUYO. Garangnya. Macam ni lelaki semua lari.

Anonymous said...

Tu sebab sampai sekarang tak berlaki. Garang macam rimau tua patah gigi...

Anonymous said...

rimau patah gigi belum garang lagi,kata atok saya rimau paling garang ialah harimau betina beranak sulung,

Anonymous said...

haha...jgn bimbang kak pah loye..kemana saja kamu pergi (bertanding) kami akan ekori..kami akan kempenkan kpd sdramara ku d tmpat ko brtanding nanti.yg ko xlayak jd YB...tunggu PRU ni...1 undi tuk BN 'O' tuk pkatan rakyat...lagi ko tnjuk garang dgn penjawat awam makna nya 2 kelebihan buat kami senang kami buat kerja....amok la..jgn xamok...suka sgt...